We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more about our Privacy Policy.

I got it!

Event
20 Jul 2024
Food

WE Lead Food Local Srbija 2024

 

Pozivamo sve žene koje žele da stvaraju održiviji prehrambeni system u Srbiji da se pridruže programu WE Lead Food Local Srbija! Ovaj događaj nudi jedinstvenu priliku za umrežavanje, razvoj liderskih i preduzetničkih veština, kao i razmenu znanja i iskustava iz različitih oblasti značčajnih za prehrambene sisteme, poput poljoprivredne proizvodnje, tehnologije hrane, marketinga i komunikacija, ishrane i lokalnih prehrambenih politika. Program je kreiran sa ciljem da inspiriše i osnaži žene koje rade u prehrambenom sektoru i žele da stvore pozitivan uticaj.

 

WE Lead Food Local Srbija:

Jednodnevni seminar "WE Lead Food Local", predstavlja jedinstvenu priliku za umrežavanje i edukaciju žena u sektoru hrane i poljoprivrede. Ovaj događaj obuhvata detaljne prezentacije o EIT WE Lead Food programu i širem delovanju EIT Food-a, uključujući panel diskusiju sa inspirativnim liderima iz poljoprivredno-prehrambenog sektora u Srbiji. Učesnice će imati priliku da iz prve ruke čuju iskustva i savete, kao i da učestvuju u degustaciji lokalnih proizvoda koje nude lokalni proizvođači. Dan je upotpunjen izložbom Staro voće Srbije, i opcionim posetama kompaniji Superior Seeds ili socijalnom preduzeću Volja za životom, i završava se ručkom koji pruža dodatne mogućnosti za neformalno druženje i jačanje profesionalnih veza. Događaj je usmeren ka osnaživanju žena da preuzmu vodeće uloge i aktivno doprinesu održivijem i inkluzivnijem sistemu ishrane, u skladu sa globalnim ciljevima EIT Food mreže.

Učešće na seminaru je besplatno.

Program događaja:

📅 20. jul

📍Poljoprivredno gazdinstvo Radić, Velika Plana

⏰ 8:30-17:00

 

 

Prijavite se OVDE za ovaj inspirativni događaj sa ograničenim brojem mesta i postanite deo mreže liderki koje menjaju svet prehrambenog sistema.

 

Da se pridružite mreži stručnjaka i šestosedmičnom vodećem programu koji počinje u jesen 2024: https://apply.eitfood.eu/en_GB/courses/course/169-we-lead-food-2024

 

Privacy policy - EIT Food

When

20 Jul 2024 @ 02:30 pm

20 Jul 2024 @ 03:30 pm

Duration: 1 hours


Where

Serbia

Poljoprivredno gazdinstvo Radić, Velika Plana Veli


Language

English en


Source:

EITFOOD